Kwaliteit

Metafor streeft naar een 100% tevreden klant. Wij dragen zowel prijs, kwaliteit, levertermijn als service hoog in het vaandel. Wij hebben sinds 1999 het ISO9001-certificaat (versie2008) in ons bezit en waren bovendien het eerste bedrijf in zijn sector, wereldwijd, om in 2007 het SQEP (Supplier Quality Excellence Process) certificaat van Caterpillar te behalen. Jaar na jaar slagen we er in dit certificaat te behalen. Caterpillar is en blijft een trouwe klant, en al sinds 1994 behalen we bij CAT een leverbetrouwbaarheid van 100%. Dit betekent dat we steevast het juiste stuk in de juiste hoeveelheid en op het gevraagde tijdstip leveren.

Bij Caterpillar halen we met meer dan 800 verschillende referenties en leveringen tot 70.000 stuks per maand, een kwaliteitsniveau van maximum 0.2 promille afkeur. Dit zorgt er dan ook voor dat we al een hele tijd de eerste plaats bekleden in de ranking van de meer dan 1000 suppliers bij CAT.

De kracht van onze organisatie ligt in het volgen van nieuwe ontwikkelingen, korte communicatielijnen en gestructureerd overleg. We werken voortdurend aan verbeteringen, de juiste machines met de juiste hulpmiddelen, continue vernieuwing en optimalisatie van het machinepark. Met een doorgedreven en continue opleiding van personeel, zowel intern als extern, onze eigen full-time kwaliteitsdienst en onze aanpak volgens het PLAN-DO-CHECK-ACT-principe, blijven we er dan ook in slagen een ver doorgedreven kwaliteit en service te leveren. Eerst plannen en organiseren, dan uitvoeren, vervolgens controleren en tenslotte bijsturen waar nodig.

 


background