Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid

Metafor is klaar voor de digitale toekomst

05 februari 2019

Er is heel wat veranderd bij Metafor. Een zestal jaren geleden verhuisden we van onze oude gebouwen naar een nieuwe ruimte in Wetteren. We verwelkomden tal van nieuwe klanten en onze personeelsleden groeiden uit tot een team van meer dan 30 personen. Als kers op de taart verzekerden we dit jaar ook onze digitale toekomst.

Een innovatieve speler in de markt

Onze klanten kennen ons al sinds jaar en dag als een innovatieve speler in ons domein. We gebruiken namelijk state-of-the-art machines in onze fabrieken en zijn altijd koploper op vlak van nieuwe technieken. De digitale revolutie binnen Metafor is dus een logische stap om onze toekomst als innovatieve speler te verzekeren.

Ontdek meer over ons

Navision & Metafor

De afgelopen maanden digitaliseerden we al onze bedrijfsprocessen - van bestelling tot productie en levering. Alle processen werden samengevoegd in onze nieuwe ERP-software: Navision van Microsoft. Alle processen zijn vanaf nu tot op de seconde te volgen in één overkoepelend systeem.

En een nieuw digitaal uithangbord

Onze oude website had al heel wat kilometers op de teller staan. Deze site werd gebouwd voor onze verhuis. Daarom namen we afscheid van deze website, en gingen we voor een complete redesign. De nieuwe website geeft u een mooi zicht op onze oplossingen, producten en de manier waarop we werken.