Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid

Al meer dan een halve eeuw experts in metaalbewerking

Metafor bouwt al meer dan een halve eeuw unieke metalen onderdelen. Onze producten zijn stuk voor stuk een onopvallende maar onmisbare schakel in een groter geheel. We maken niet alleen producten die essentieel zijn, we creëren ze ook. 

Ontdek hoe we dat doen

Een uitgebreide expertise in metaalbewerking

Onze teamleden kunnen terugblikken op meer dan 50 jaar ervaring als subcontractor in metaalbewerking. Die verregaande productkennis en expertise in engineering willen we dan ook maximaal uitspelen. Tijdens de creatie van elementaire schakels gaan we dus actief op zoek naar alle mogelijke manieren om het verschil te maken.

Het beste bewijs? Dat zijn onze jarenlange partnerships met sterke internationale ondernemingen zoals Caterpillar, Betafence en Kubota.

Bekijk de verhalen van onze klanten

Een frisse wind in een eeuwenoude stiel

De geschiedenis van de metaalindustrie gaat vele eeuwen terug. Toch evolueerde onze sector de afgelopen decennia in een sneltreintempo. Metafor is doorheen de jaren uitgegroeid tot een koploper op vlak van innovatie binnen de sector. 

Tijdens de bouw van ons nieuw pand kochten we meteen ook een splinternieuw en state-of-the-art machinepark aan. Deze machines zorgen voor een efficiënte, snelle en kwalitatieve werkwijze. Daarbovenop evolueren we ook op vlak van software: bedienden stroomlijnen de interne flows én communicatie met klanten aan de hand van slimme digitale tools. 

Op zoek naar een innovatieve uitdaging in de metaalindustrie?

Bekijk onze jobs

Kwaliteit voorop

We bouwen metalen onderdelen die op hun eigen manier een groot verschil maken. Ze ondersteunen andere onderdelen, zorgen voor een verbinding of kunnen enkele tonnen verplaatsen. Daarom is een hoog kwaliteitsniveau uiterst belangrijk. We controleren nauwgezet ieder onderdeel dat onze fabriek verlaat. Hierdoor daalde ons ons kwaliteitsniveau onder de 200 PPM, een bovengemiddelde en excellente score!

ISO9001