Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid

Proceedix ondersteunt ons kwaliteitsniveau

05 februari 2019

Metafor maakt gebruik van de laatste nieuwe digitale innovaties om een concurrentieel verschil te maken. Daarnaast wilden we ook onze kwaliteit en de veiligheid op de werkvloer verhogen met een digitale oplossing.

Een bijzonder hoog kwaliteitsniveau

Onze producten worden al jarenlang onderworpen aan strenge interne kwaliteitsvereisten, waardoor we een score van minder dan 200 PPM behaalden. Omdat hier het principe ‘hoe minder, hoe beter’ geldt, mogen we dus spreken van een uitzonderlijk goede score. Daarnaast werken we ook continu aan onze veiligheidsprocedures.

Ons Document Management Systeem was hiervoor een goede eerste stap. Om een stap verder te gaan, maken we sinds kort ook gebruik van Proceedix.

Proceedix boost onze kwaliteit, flexibiliteit en veiligheid

We maakten van Proceedix een digitale database met alle handleidingen die we gebruiken. Zo werden alle details over onze machines, werkwijzen en veiligheidsvoorschriften hierin netjes gedocumenteerd. Onze arbeiders kunnen snel informatie over een bepaald topic terugvinden via hun tablets, wij kunnen de handleidingen snel uitbreiden. Handig én gemakkelijk.

Benieuwd naar het verschil dat Proceedix maakt op vlak van flexibiliteit, kwaliteit en veiligheid? Onze CEO Dick Geirnaert vertelt het graag!

Bekijk het volledige verhaal op de website van Proceedix