Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid

Precisiewerk voor meer dan 100 000 winkeliers

Elke dag opnieuw produceren we heel wat zware metalen onderdelen. Toch zijn we ook de partner bij uitstek voor gedetailleerd precisiewerk. Het beste bewijs hiervan? Dat komt u elke dag tegen en maakt een verschil voor duizenden winkeliers, barmensen en obers. 

Onmisbaar bij ‘piep-piep-piep’

Op restaurant, in de winkel, op café, … de betaalterminals van Banksys worden geregeld onder uw neus geschoven. Ze zijn dan ook bijzonder efficiënt: gewoon even uw betaalkaart erin, code ingeven en ‘piep-piep-piep’, betaald! De handelaar scheurt nog even uw betalingsbewijs af en klaar is kees. 

En in die laatste stap maakt Metafor een groot verschil. Heeft u al eens gemerkt hoe vlot het afscheuren van een bewijsje verloopt? Daar zorgen wij voor. 

Scherp precisiewerk

Metafor produceert namelijk het scherpe, gekartelde mesje dat in de terminal zit. Het sterk staaltje precisiewerk -gevormd door perswerk uit coil- is stevig, klein en gaat jarenlang mee.

De matrijs voor dit mesje konden we niet zomaar aankopen. Daarom is dit een zelf ontworpen en vervaardigde mal, ook wel een volgmatrijs op maat genoemd. Zo heeft Banksys gegarandeerd altijd kleine mesjes die perfect passen!

Op zoek naar de metalen oplossing voor uw product van de toekomst?