Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid

Laser cutting

Het gezegde ‘sterk als staal’ klinkt u waarschijnlijk wel bekend in de oren. Onze laser cutters gaan nog een stapje verder, want zij zijn sterker dan staal. De lasers in onze fabriek gaan namelijk dwars door inox, aluminium en staal. En dit 24 uur op 24.

Het proces van laser cutting is vrij simpel: een laserstraal verhit één punt, smelt het en gaat er dwars doorheen. Op die manier snijden we bepaalde materialen kaarsrecht in twee en creëren we op maat gemaakte metalen vormen. 

Waarom laser cutting?

Er zijn verschillende redenen waarom we voor laser cutting kiezen. Eerst en vooral omdat een laser probleemloos door verschillende materialen kan snijden:

  • Aluminium met een dikte van 10 mm
  • Inox van 15 mm dik
  • Staal tot wel 20 mm dik

En last but not least: onze innovatieve high-end Trumpf lasers kunnen 24 uur op 24 snijden. Op die manier houden we onze productie dag en nacht draaiende en kunnen we sneller en op tijd leveren. 

Kwaliteit hoog in het vaandel

Onze onderdelen worden stuk voor stuk onderworpen aan een interne quality check vooraleer ze ons magazijn verlaten. Hierdoor ging ons kwaliteitsniveau onder 200 PPM, een uitzonderlijk positief resultaat!

De kwaliteit van onze producten en processen werd daarnaast ook beloond met een ISO-certificaat.

Op zoek naar de metalen oplossing voor uw product van de toekomst?