Door onze website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid

Lassen

Metafor is een ervaren specialist in het snijden, plooien of stansen van metaal. Heeft u een iets complexer metalen onderdeel nodig? Dan gebruiken we onze industriële lastechniek. Op die manier smelten we verschillende onderdelen samen tot één samenhangend geheel. 

Industrieel en geautomatiseerd laswerk

Onze kant-en-klare metalen onderdelen voor assemblage zijn een essentieel onderdeel voor machines, afsluitingen, windmolens, … Het is dus van cruciaal belang dat deze stukken voor 100% matchen met de eindproducten. Daarom lassen we onze metalen onderdelen samen tot de gewenste vorm. 

We zijn experts in machinaal en manueel lassen. Zo kunnen we zowel precisiewerk als complexe metalen onderdelen op de juiste manier aan elkaar lassen. 

Kwalitatief industrieel lassen

Industrieel laswerk moet in de eerste plaats uiterst kwalitatief zijn. Daarom is ons laswerk tot in de puntjes afgewerkt. De naad is mooi en beperkt, wat de assemblage beperkt. 

Het resultaat van nauwkeurige quality checks? Een kwaliteitsscore van minder dan 200 PPM, een uitzonderlijk positief resultaat in de sector van metaalbewerking!

Op zoek naar de metalen oplossing voor uw product van de toekomst?